Animasyon

The Fairly Odd Parents:Nebula Patlaması-69

The Fairly Odd Parents (Ailem Bir Acayip): Nebula Patlaması-69

Ailem Bir Acayip (Özgün Adı: The Fairly Odd Parents), Butch Hartman tarafından yaratılan bir ABD yapımı çizgi dizidir. Dizi Timmy Turner’ın peri ebeveynleri (Cosmo ve Wanda) yaşadığı maceraları anlatmaktadır. Nickelodeon yapımıdır. Televizyon dizisi de Kanada animasyon firması Nelvana tarafından dağıtılır.

Şu anda Türkiye’de 8. sezonu yayınlanmaktadır. Ayrıca dizinin 9 Temmuz 2011 tarihinde A Fairly Odd Movie: Grow up Timmy Turner adıyla bir sinema filmi yayınlanmıştır. Bu filmde Drake Bell’in Timmy’i oynadığı biliniyor. Türkiye’de Nickelodeon Türkiye tarafından yayınlanmaktadır. Ayrıca KidsCo ve Disney Channel’da da farklı bir dublajla yayınlanmıştır. ABD’de 8. sezon finali 29 Aralık 2011’de yayınlanmıştır. 9. sezon Fairly Odd Christmas filmi ile başlamıştır.

Nebula Patlaması-Bölüm 69
Nebula patlamasının nasıl var olduğu hep merak edilmiştir. Büyük şans ki bunu televizyonda gösterirler. Sprig Speevak, bir uzaylı prensesi kurtarmaya geldiğinde, prestijli Celestial Academy’ye kaydolan ilk Dünya çocuğu olur! Ama Sprig uzaylı bir zorbayla kavgaya tutuştuğunda, yanlışlıkla okul arkadaşlarından birini kara deliğe yuvarlar. Acaba onun hayatını kurtarmak için “Nebula-5” savaş kıyafetinin kontrollerini öğrenebilecek mi? Yoksa bu “Nebula Patlaması”nın ilk ve son bölümü mü olacak? Timmy öyle olmamasını diliyor!

Sprig Speevak – Harun Can



Yazar Hakkında

Ayşe Alnar